Over ErfgoedTransformatie

ErfgoedTransformatie helpt organisaties en particulieren bij het bewust en betekenisvol transformeren van cultureel erfgoed.

ErfgoedTransformatie bestaat sinds 2011 en is een initiatief van Simon Vierstra.

 

Simon Vierstra 2022

 

Simon Vierstra (1966) is erfgoed- en museumprofessional. In 2008 studeerde hij af aan de Reinwardt Academie met een scriptie over e-cultuur. Daarna werkte hij onder meer als registrator voor het Scheepvaartmuseum en het Nederlands Goud-, Zilver- en Klokkenmuseum. Eerder  studeerde hij bedrijfskunde, onder meer op Nyenrode Business Universiteit. Hij werkte enkele jaren als financieel administrateur. Van 2000 tot 2003 werkte hij voor de Europese Unie in Londen, op de afdeling informatie en archivering. Hij studeerde een jaar filosofie in Utrecht, alvorens de erfgoedwereld te betreden.  Eind 2010 startte hij als zelfstandige. Sinds 2011 initieert en realiseert hij The Rainbow Museum. In 2012 schreef hij het sprookje Prinses Iris en Het Regenboogmuseum.

S. Vierstra Erfgoed & Publiek, ErfgoedTransformatie en The Rainbow Museum zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 50763458.

Deze website is gemaakt met WordPress.